Запчастини Клаас, фото
19 жовтня 2019

Компанія Claas заснована в 1913 році. Хоч лінійка техніки Claas досить велика, але найпопулярнішими у нас стали зернозбиральні комбайни. І саме завдяки надійності і високих показників збирання урожаю, яких вітчизняні комбайни забезпечити не могли. Ще однією перевагою комбайнів Claas була комфортабельність робочого місця оператора. Сучасні комбайни більш високотехнологічні і продуктивні, але основні властивості нових і старих лінійок ті ж самі :

  1. Потужні силові установки і широкий молотильний барабан дозволяють збирати урожай культур зі значною швидкістю;
  2. Cистема обмолоту забезпечує якісне очищення зерна;
  3. Висококомфортабельна кабіна з великою площею кута огляду;
  4. Управління швидкістю і напрямом руху, а також положенням жатки здійснюється одним багатофункціональним джойстиком.

Особливістю комбайнів Lexion є система обмолоту зерна APS, вона забезпечує підвищення продуктивності робіт на 20%. Застосування електрогідравлічного приводу забезпечує високу швидкість при пересуванні комбайна. Комбайни Lexion оснащені системою привідних коліс Terra Trac, що забезпечує понижений тиск на грунт. Привідні колеса створені за типом гусеничного приводу, тільки гусеницею виступає гумова стрічка. А керовані колеса залишилися колишніми - пневматичними, оснащеними системою регулювання тиску. Запчастини Claas комбайнів Lexion при поломці доступні в широкій лінійці оригіналів і аналогів, а також виробників.

Наступною сучасною лінійкою комбайнів Клаас є комбайни Tucano. Модель комбайнів Claas Tucano належить до преміум-сегменту комбайнів середнього класу. Tucano конструктивно схожі з Lexion, відрізняються деякі характеристики в дещо меншу сторону. Запчастини комбайнів Claas Tucano також доступні в широкій лінійці цін і виробників в Україні.

 У комбайнів Claas Mega попередником був "Dominator", але молотильна система у Мега значно вдосконалена. Між собою моделі відрізняються виробниками силової установки, потужністю, а також загальною продуктивністю комбайнів. Запчастини комбайнів Claas Mega доступні, в наявності широкий вибір.

Ну і родоначальник сучасних комбайнів Клаас - Dominator. На цих комбайнах встановлюється система обмолоту APS, звичайна молотильна система, але з 5 соломотрясами. Лінійка "Домінатор" дуже велика і включає моделі як малого, так і середнього класу.

Запчастини Claas доступні в широкому асортименті. Якщо навіть техніка перестала працювати, усі деталі або навіть робочий вузол можна замінити. Для цього і існують оригінальні запчастини і аналоги. Запчастини, ремені, фільтри, підшипники комбайнів Клаас, зараз доступні в дуже широкому асортименті, є багато виробників запчастин. Комбайни Claas - це практичні, зручні, сучасні, надійні і високопродуктивні комбайни, які мають найбільший попит в Україні.